Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας - ΕΣΥΝ

Switch to desktop
Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Β.Ι.Α.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Αρχαίας Αιγύπτου (Ε.Ε.Μ.Α.Α.) διοργανώνει κύκλο διαλέξεων με θέμα «Αίγυπτος και λαοί της Μεσογείου διαμέσου των αιώνων». Στο εν λόγω επιμορφωτικό σεμινάριο θα παρουσιασθούν διαφορετικές πτυχές του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού. Ο συμμετέχων θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει τα «μονοπάτια» της έρευνας, αναφορικά με την αρχιτεκτονική της αρχαίας Αιγύπτου, την ιερογλυφική γραφή, την κοπτική γλώσσα, το προϊστορικό Αιγαίο,  «τους λαούς της θάλασσας» και άλλους υπό διερεύνηση λαούς (Υξώς), τα καραβάνια και τους ταξιδιώτες της ερήμου, και πλήθος άλλων θεμάτων εξαιρετικού ενδιαφέροντος.   

Τις επιμορφωτικές διαλέξεις θα πραγματοποιήσουν διακεκριμένοι ερευνητές και ακαδημαϊκοί ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων, όπως, μεταξύ άλλων, Οξφόρδης, Βιέννης, Καλιφόρνιας, Ιωαννίνων, Λιέγης. 

    Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Β.Ι.Α.Α.) θα παρέχει για πρώτη φορά τη δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης (Live Streaming) του επιμορφωτικού σεμιναρίου μέσω της ιστοσελίδας της (biaa.gr) για όλους τους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν την δυνατότητα να παρευρίσκονται στο χώρο της ή κατοικούν εκτός Αττικής. 

    Η σύγχρονη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση (Live Streaming) πραγματοποιείται μέσω ειδικά διαμορφωμένης  εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Οι συμμετέχοντες με τη χρήση προσωπικών κωδικών, μπορούν να εισέρχονται και να παρακολουθούν τα δια ζώσης μαθήματα, τις ημέρες και ώρες που πραγματοποιούνται, εξ΄αποστάσεως, χωρίς να είναι υποχρεωτική η φυσική παρουσία στην αίθουσα διδασκαλίας. 

 

 

Γενικές Πληροφορίες: 

Διάρκεια μαθημάτων: 04/11/2015 – 03/02/2016 (18:30 – 20:00) 

 

Παροχές: 

 

 • Σημειώσεις 

 • Ψηφιακό Υλικό 

 • Βεβαίωση Παρακολούθησης 

 

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης (info@biaa.gr/210-3245098) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα biaa.gr 

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Από τις 14 έως και τις 17 Οκτωβρίου 2015 η αντιπροσωπεία του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, στο πλαίσιο των διεθνών υποχρεώσεών του, εκπροσώπησε την ελληνική Νεολαία στην τριήμερη συνάντηση PYM2015 - UNESCO YOUTH FORUM η οποία πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες. Η θεματολογία του συμποσίου αφορούσε την Αειφορία - Βιωσιμότητα των νέων ιδεών σε σχέση με την Οικονομία, το Περιβάλλον και την Εργασία. Επίσης, αναδείχθηκαν θέματα όπως: η μείωση της νεανικής ανεργίας καθώς και η ανταλλαγή καλών πρακτικών σε δράσεις που έχουν ως στόχο τη βελτίωση των δεξιοτήτων κάθε νέας και νέου.

29 Εκπρόσωποι Νεανικών Ευρωπαϊκών Νεολαιών και μη, κλήθηκαν να συζητήσουν τους τρόπους και τα μέσα επίλυσης και ενίσχυσης των ανωτέρω θεματικών.

Ο Αντιπρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Δελακουρίδης Ιωάννης, παρέστη σε όλες τις εργασίες της συνάντησης αποτυπώνοντας την ελληνική πραγματικότητα και τονίζοντας σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι νέοι στην Ελλάδα, παρά την υψηλή τους τεχνογνωσία, δεν έχουν τη δυνατότητα μέσα από τις υπάρχουσες ευρωπαϊκές πολιτικές να έχουν πρόσβαση στην εργασία. Τόσο οι γενικόλογες προσεγγίσεις σε μεγάλα δομικά ζητήματα δράσεων για τη νεολαία όσο και η οικονομική ασφυξία αποτελούν εμπόδιο για ένα μέλλον καλύτερο και ελπιδοφόρο.

Στο πλαίσιο της παραμονής της στις Βρυξέλλες, η αντιπροσωπεία του Ε.ΣΥ.Ν. συναντήθηκε και με διπλωματικούς εκπροσώπους της Ελληνικής Μόνιμης Αντιπροσωπείας, θέτοντας ζητήματα και προβληματισμούς για την ευρωπαϊκή πολιτική ατζέντα σε σχέση με τη νεολαία. Επιπροσθέτως, πραγματοποίησε συναντήσεις με Έλληνες Ευρωβουλευτές δημιουργώντας δίκτυο πληροφόρησης και παρέμβασης με άμεσες και συγκεκριμένες μελλοντικές δράσεις.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

OPENMIND GROUP , in association with INNOVATHENS-The Hub of Innovation & Entrepreneurship of Technopolis, City of Athens, presents: "CV and LinkedIn: Youth's tools in today's labor market. The workshop will take place @ INNOVATHENS (Technopolis, Ktirio Aeriofilakio 2, 100, Peiraios Str. Gazi), on Thursday 15th October 2015 from 1800 to 2000 hrs and it’s free of charge.

The speakers, Mrs Ethel Agelatou LinkedIn Trainer & Consultant , Career Branding Coach & HR Consultant, and Mrs Martha Milona, Chairman of the Board of Greek People Management Association, will reveal the keys to an impressive CV and LinkedIn profile.

Mrs Danae Bezantakou, the founder of OpenMind Group, Managing Director of Navigator Shipping Consultants, President of iforU-Greek Mentoring Network and Co-founder of The Canvas, and Mr Marcel Cremer, mentor of OpenMind Group, Attorney and Managing Partner of Cremer & Partners law firm and Co-founder of The Canvas will also attend the workshop.

At the day of the event all the participants should bring their printed CV since personal time with our speakers will be given to each and every one, for direct suggestions and corrections on their CV.

In order to register, click on the link below:

CV & LinkedIn: Τα εργαλεία των νέων στη σημερινή αγορά εργασίας » Innovathens

OpenMind Group, is a group of young people who are studying or have recently graduated from the University. It was initiated by Mrs Danae Bezantakou and the purpose of the group is to create a flourishing and robust bond with the maritime community and business in general. OpenMind Group's aim is to establish a network that will connect the academic and business community and to contribute to the progress of Greek society, through the continuous efforts and innovations of the next generation of young leaders. Learn more about us at: http://www.openmindgroup.gr/

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

To Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με θέμα «Ευρωπαϊκή Αγροτική Διακυβέρνηση (Κωδ. ΕΠ 103/2015)» και προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή συμμετεχόντων και για 30 υποτροφίες δωρεάν συμμετοχής σε αυτό.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους και πτυχιούχους (ή φοιτητές) που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις επαγγελματικές τους ικανότητες στα παρακάτω πεδία, αλλά και σε (νέους) Επιχειρηματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε όλο το φάσμα της αγρο-διατροφικής αλυσίδας.

Η επιλογή των συμμετεχόντων γίνεται μετά από αξιολόγηση των φακέλων τους, δηλαδή των πανεπιστημιακών τους προσόντων, της συνάφειας των σπουδών τους και τυχόν εμπειρίας τους στο αντικείμενο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος. Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν με επιτυχία το Πρόγραμμα λαμβάνουν Πιστοποιητικό (Certificate) επιτυχούς συμμετοχής.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση σε τομείς-κλειδιά για την ανάκαμψη της Ελλάδας: αγροτική παραγωγή, τουρισμός, θαλάσσια πολιτική», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιστημονικός Υπεύθυνος του Έργου είναι ο Καθηγητής Γιάννης Βαληνάκης, ενώ την εποπτεία του συγκεκριμένου σεμιναριακού κύκλου έχει ο Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet και Αναπληρωτής Πρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απαιτήσεις προγράμματος:

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ανταποκριθούν στις παρακάτω απαιτήσεις:

> να παρακολουθήσουν συστηματικά τις ενότητες του σεμιναρίου

> να συμμετέχουν ενεργά υπό την επίβλεψη των συντονιστών του Προγράμματος

> vα παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν ενεργά στην Επιστημονική Ημερίδα.

Επιστημονική Ημερίδα

Η Ημερίδα θα αποτελέσει το επιστέγασμα του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και θα δώσει τη δυνατότητα για τη συνολική εξέταση του αντικειμένου του από πανεπιστημιακούς, τεχνοκράτες και πολιτικούς σε ευρύτερους και πιο εξειδικευμένους τομείς.

Ερευνητικές δυνατότητες

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, προσφέρεται η δυνατότητα για την εκπόνηση ερευνητικής εργασίας σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και εφόσον το προτεινόμενο θέμα εντάσσεται στα ερευνητικά ενδιαφέροντα του Κέντρου. Οι εργασίες που θα κριθούν κατάλληλες θα δημοσιευθούν στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου του Κέντρου.

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων:

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής (βλ. παρακάτω) και η ηλεκτρονική αποστολή της συνοδευόμενης από Βιογραφικό Σημείωμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. μέχρι την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, ώρα 15.00.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας ,στο πλαίσιο των δράσεων προς όφελος της Ελληνικής Νεολαίας και αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία με θετικό πρόσημο για την Ελλάδα, συμμετείχε στις εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς που πραγματώθηκε 24-26 Σεπτεμβρίου 2015 στην πόλη του Βόλου.

Εκπροσωπούμενο από το μέλος του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Θωμά Κολοβό παρακολούθησε τις εν λόγω εργασίες του συνεδρίου αποκομίζοντας ιδέες και προτάσεις με στόχο την μετέπειτα ουσιαστικότερη ανάδειξη της πολιτιστικής Κληρονομιάς της Χώρας μας.

Μέσα από τις παρουσιάσεις Ελλήνων και Κυπρίων επιστημόνων και ερευνητών αναδείχθηκε η ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά ως μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον Ελληνισμό και την Ευρώπη.

Διοργανωτές του συνεδρίου ήταν το ΑΕΊ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Δευτεροβάθμιας Εθελοντικός Οργανισμός Δίκτυο "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ".

Τέλος σε συνάντηση με το προεδρείο της οργανωτικής Επιτροπής συζητήθηκε το θέμα ανάδειξης των νέων επιστημόνων και ερευνητών στον τομέα του Πολιτισμού που αποτελεί τον σημαντικότερο θεματικό πυλώνα της Ελλάδας.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Η Εστία Ιταλίας του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της, συμμετέχει στη διοργάνωση του 12ου Διεθνούς Διαγωνισμού Ποίησης Castello di Duino, ο οποίος διοργανώνεται στη Τεργέστη, τον μήνα Μάρτιο κάθε έτους από τον φορέα Associazione Poesia e Solidarietà σε συνεργασία με το Collegio del Mondo Unito dell’Adriatico του Duino, με την στήριξη της UNESCO, του Πρίγκηπα Carlo Alessandro della Torre e Tasso del Castello di Duino, του Δήμου του Duino και της Muggia, του Δήμου Τεργέστης, της Περιφέρειας Friuli Venezia Giulia, του CEI και άλλων φορέων. Η Διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ιταλικής Δημοκρατία;, του Ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Νεότητας. Ο Διεθνής αυτός Διαγωνισμός ποίησης έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικούς θεσμούς του είδους του στην Ιταλία και μέχρι σήμερα έχουν λάβει μέρος πάνω από 7.000 άτομα. Την διοργάνωση του διαγωνισμού επιμελείται η καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Τεργέστης Prof.ssa Gabriella Valera Gruber.

Πρόκειται για ένα διεθνή διαγωνισμό ποίησης και θεατρικών κειμένων που απευθύνεται σε νέους έως 30 ετών και σε σχολεία από όλο τον κόσμο.

Τα ποιήματα που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2015 για τα τμήματα για νέους ποιητές και θεατρικά κείμενα και 31 Δεκεμβρίου 2015 για τα Σχολεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.castellodiduinopoesia.org, η οποία έχει συνταχθεί σε 22 γλώσσες μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά ή την ιστοσελίδα της Εστίας Ιταλίας του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού: www.hfc-sezioneitaliana.com, (Piazza Sαn Giovanni 1, 34122, Trieste (Italia) – Tel. +39 040 639339, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ).

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Contract period: 09/09/2015 to 31/12/2015, full-time, under a UNOPS Individual Contractor Agreement, with possibility for extension.

Duty Station: Athens

Remuneration Package: UNOPS terms and conditions.

Tasks: The incumbent will be based at the premises of the UNHCR Office in Greece and will support the work of the Comm/Public Information Unit of UNHCR Greece, especially with regard to the campaign against racism/xenophobia and the production of human interest stories. The incumbent shall work under the overall supervision of the Comm/PI Officer and in close co-operation with the Comm/PI Associate of UNHCR Greece.

The Consultant will perform the following duties and activities:

- Support the revamp of UNHCR’s anti-racist campaign

- Maintain and update UNHCR’s bi-lingual (GR & EN) anti-racist platform

(1againstracism.gr) on a daily basis

- Produce new original material, including interviews, videos, photos, features and stories, to support the campaign

- Promote to media and enhance digital presence of the campaign

- Identify and draft human interest stories

- Provide assistance with regard to the organization of public information events

- Manage the contacts lists

- Perform other relevant duties

The incumbent may be required to travel to border or other areas, as needed, to cover human interest stories and/or produce original material for the anti-racist campaign.

QUALIFICATIONS:

 • University degree, preferably in Communications, Journalism, or related discipline
 • Minimum 5 years of previous relevant work experience; work experience with an international organization is an asset
 • Excellent knowledge of Greek and English
 • Excellent communication and drafting skills
 • Ability to work in a team and in a multi-cultural environment
 •  Strong computer and internet skills
 • Very good knowledge of new digital communication technologies
 • Photography/video skills are an asset

Interested applicants are invited to complete and submit a Personal History (P.11) form, attached to this notice.

Completed forms are to be submitted with a motivation letter via e-mail, under subject heading “Anti-Racist Campaign” and name of applicant, to Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. .

Questions: Any questions related to this vacancy must be addressed to the dedicated mailbox ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε. ) using the attached form.

Deadline for applications: 04/09/2015

Acknowledgments will only be sent to short-listed candidates under serious consideration.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Η ηλεκτρονικής πλατφόρμα www.paratiro.gr αποτελεί κεντρικό εργαλείο του έργου της ΑΝΙΜΑ - Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής”, η οποία δημιούργησε το “Εθνικό Δίκτυο Παρατηρητών Άγριας Ζωής” και την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.paratiro.gr με σκοπό τη συλλογή στοιχείων από πολίτες και φορείς για περιστατικά τραυματισμένων και νεκρών άγριων ζώων στην ελληνική επικράτεια. Το δίκτυο αυτό αποτελεί μία οργανωμένη προσπάθεια πανελλήνιας εμβέλειας για την εφαρμογή της “Επιστήμης των Πολιτών” σε θέματα χερσαίας βιοποικιλότητας.

Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα δώσουν μια πρώτη εικόνα για τους κύριους παράγοντες θνησιμότητας των ζώων στη χώρα μας και θα αξιοποιηθούν μεταξύ άλλων για τον σχεδιασμό και την προώθηση παρεμβάσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη μείωση των περιστατικών θανάτου (π.χ. μονώσεις καλωδίων, αντιμετώπιση έντονων περιστατικών λαθροθηρίας, βελτιωτικές παρεμβάσεις σε αυτοκινητοδρόμους κ.λπ.).

Η συμμετοχή περιβαλλοντικών οργανώσεων με παρόμοια δράση, η συντονισμένη προσπάθεια προώθησης της διαδικτυακής πλατφόρμας, καθώς και η αποστολή στοιχείων είναι πολύ σημαντική γι’ αυτήν την προσπάθεια, γι’ αυτό και ζητούμε τη συμμετοχή σας στο δίκτυο. Σας παρακαλούμε επίσης να ενημερώσετε τα στελέχη και τους εθελοντές και κυρίως τους ανθρώπους που δουλεύουν στο πεδίο- να εισάγουν στοιχεία μέσω της πλατφόρμας (www.paratiro.gr/forma-peristatikou/) για τα νεκρά και τραυματισμένα ζώα, που τυχόν παρατηρούν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Τα περιστατικά που καταγράφονται εμφανίζονται σε χάρτη, σε πραγματικό χρόνο στο: www.paratiro.gr/peristatika/.

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 5 Αυγούστου 2015 οι εγγραφές στον δήμο Αθηναίων για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ωφελούμενοι, όπως περιγράφεται στις δράσεις του Προγράμματος, είναι άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας (π.χ. με ετήσιο εισόδημα μέχρι 3.000 ευρώ για μεμονωμένο άτομο και 4.500 για ζευγάρι).

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται σε 11 προκαθορισμένα σημεία του δήμου Αθηναίων από πιστοποιημένους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου Αθηναίων, του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), καθώς και από πιστοποιημένους χρήστες των 20 εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης του δήμου Αθηναίων «ΑΘΗΝΑ - ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ».

Οι ενδιαφερόμενοι για την εγγραφή τους θα πρέπει να προσκομίζουν το ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ, την Ταυτότητα, καθώς και το Ε1 και το Ε9 του οικονομικού έτους 2015 (χρήση 2014), όπως και τον κωδικό για το TAXIS. Σημειώνεται ότι για την εγγραφή είναι απαραίτητο να προηγηθεί η υποβολή της φορολογικής δήλωσης του 2015.

Οι ωφελούμενοι μπορούν επίσης να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας της ΗΔΙΚΑ ΑΕ (ΤΕΒΑ):

https://www.idika.org.gr/teba/Default.aspx

Ο δήμος Αθηναίων προσκαλεί όλους και όλες, οι οποίοι γνωρίζουν άτομα που θα μπορούσαν να είναι ωφελούμενοι να τους ενημερώσουν και να τους προτρέψουν να εγγραφούν στο πρόγραμμα.   

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους και στα επτά Σημεία Εξυπηρέτησης του Δημότη, στις επτά Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Αθηναίων

 

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΗ

1η Δημοτική Κοινότητα

Πλ.Ηρώων 3, Πλ.Ψυρρή, 105 54
Τηλ.: 210 3256825

2η Δημοτική Κοινότητα
Υμηττού 251, Παγκράτι, 116 32
Τηλ.: 210 7522293

3η Δημοτική Κοινότητα
Τριών Ιεραρχών 74,118 51
Τηλ.: 210 3427310

4η Δημοτική Κοινότητα
Λένορμαν και Αλεξανδρείας 35, Κολωνός, 104 41
Τηλ.: 210 5157882

5η Δημοτική Κοινότητα
Πατησίων 237, Πλ.Κολιάτσου , 112 54
Τηλ.: 210 8623320

6η Δημοτική Κοινότητα
Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42
Τηλ.: Γραμματεία: 210 8252227

7η Δημοτική Κοινότητα
Πανόρμου 59, Αμπελόκηποι, 115 24
Τηλ.: 210 6919945

 

Επισυνάπτεται ο πλήρης κατάλογος με τα σημεία υποβολής δικαιολογητικών

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ανταποκρινόμενος στις παρούσες συνθήκες και τις ανάγκες των πολιτών, διοργανώνει σε συνεργασία με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, από 16 έως 30 Ιουλίου στο προαύλιο του Μουσείου, Φεστιβάλ με δωρεάν συναυλίες, παραστάσεις θεάτρου και χορού και κινηματογραφικές προβολές.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό, όπως οι Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπας στο άνοιγμα του Φεστιβάλ, ο Τάκης Σούκας, η Λένα Αλκαίου, ο Τάκης Χρυσικάκος και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στη λήξη της διοργάνωσης.

Τα Μουσικά Σύνολα του Οργανισμού συμπράττουν με διακεκριμένους καλλιτέχνες και υπόσχονται στο κοινό ξεχωριστές μουσικές θεματικές βραδιές, ενώ οι λάτρεις της τέχνης του θεάτρου, του χορού, αλλά και του κινηματογράφου είναι επίσης καλεσμένοι να απολαύσουν μοναδικές παραστάσεις σε ένα από τα ιστορικά σημεία της πόλης.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα εδώ.

ΕΣΥΝ - Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

Top Desktop version