Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας - ΕΣΥΝ

Switch to desktop

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το YouthDebate του ΕΣΥΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Youthdebateesyn με τίτλο «Η απαξίωση του πολιτικού Συστήματος μέσα από τα μάτια ενός νέου στην Ελλάδα του Σήμερα». Το Youth Debate ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας, την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017.

Το «παρών» έδωσαν περισσότεροι από 100 εκπρόσωποι νεανικών οργανώσεων, ψηφίζοντας και θέτοντας καίριες ερωτήσεις επί της εν λόγω θεματικής ενότητας. Η διαδικασία του Debate αποτελεί μια καινοτόμο διαδικασία για τα ελληνικά δεδομένα που βασίζεται στην αμφίδρομη και ουσιαστική σχέση μεταξύ πολίτη και πολιτικού.

O Βουλευτής & Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο Εκπρόσωπος Τύπου και Γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ κ. Παύλος Χρηστίδης αποτέλεσαν τα “πρόσωπα κλειδιά” επί των τοποθετήσεων του Κοινωνικού Debate, τον συντονισμό του οποίου ανέλαβε με απόλυτη επιτυχία ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Αρμόδιος Δρίκος απηύθυνε εναρκτήριο χαιρετισμό στους προσκεκλημένους, θέτοντας τους βασικούς άξονες της πρωτοβουλίας των #Youthdebateesyn και ανέλυσε την ελληνική πραγματικότητα σε σχέση με το μεγάλο πρόβλημα της απαξίωσης του πολιτικού συστήματος από τη νέα γενιά. Επίσης, χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα κ. Χάρης Κούντουρος, καθώς και το μέλος του διοικητικού Φόρουμ Νεολαίας κα. Ναυσικά Βεττάκη. Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Ιωάννης Δελακουρίδης, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος για την τήρηση των προκαθορισμένων διαδικαστικών κανόνων του Debate μαζί με τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας κ. Στέλιο Μαριδάκη, κ. Άγγελο Μαυρίδη και κ. Σπύρο Θεοχαρίδη έκαναν στο τέλος της εκδήλωσης τον απολογισμό αυτής, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του Ε.ΣΥ.Ν. στους συντελεστές και στους συμμετέχοντες.

Οι συνεχείς ψηφοφορίες από πλευράς συμμετεχόντων και η αυστηρή τήρηση των χρονικών ορίων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων.

Οι νέοι μπροστά!! Συνεχίζουμε για το δικό μας Μέλλον!!

ΕΣΥΝ - Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

Top Desktop version