Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας - ΕΣΥΝ

Switch to desktop

«Πριν από λίγο καιρό… δεν έκοψα ταχύτητα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας - Hellenic National Youth Council αναλογιζόμενο το χρέος του απέναντι στην Ελληνική Νεολαία στηρίζει απόλυτα τη νέα ενημερωτική καμπάνια για την υπερβολική ταχύτητα από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας - ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα.

Στην χθεσινή παρουσίαση της νέας ενημερωτικής καμπάνιας για τους κινδύνους της υπερβολικής ταχύτητας που παρουσίασε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Armodios Drikos, οι Αντιπρόεδροι Ε.ΣΥ.Ν. κ. John Delakouridis & κ. Petros Aggos και το μέλος της εκτελεστικής Γραμματείας κ. Stelios Maridakis

Η εν λόγω καμπάνια εντάσσεται στις εκδηλώσεις που υλοποιεί το Ι.Ο.ΑΣ. στο πλαίσιο της φετινής 4ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας του ΟΗΕ (8-14/5) που επικεντρώνεται στο θέμα της ταχύτητας.
«Στόχος της καμπάνιας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για τους κινδύνους και τις οδυνηρές συνέπειες της υπερβολικής ταχύτητας, έναν από τους πιο καταστροφικούς παράγοντες πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων και τραυματισμών διεθνώς. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από την καμπάνια στους νέους άνδρες, κατηγορία οδηγών που εμπλέκονται συχνότερα σε σοβαρά τροχαία συμβάντα εξαιτίας της ταχύτητας και γενικότερα στους οδηγούς 15-29 ετών, ηλικιακή ομάδα για την οποία τα τροχαία δυστυχήματα αποτελούν πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως»

Η Αγαπητή πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ., κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους τους νέους ως παράδειγμα εθελοντικής και κοινωνικής προσφοράς.
Το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι «Αν όλοι μείωναν τη μέση ταχύτητά τους κατά 5% θα είχαμε 30% λιγότερους θανάτους στο δρόμο.»
Προσβλέπουμε, η καμπάνια αυτή, να φτάσει μέχρι την τελευταία άκρη της χώρας μας και να ευαισθητοποιήσει κάθε νέο άνθρωπο σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

#Saferoads
#YFJ
#ESYN
#IOAS

Το βίντεο της Καμπάνιας: (Feel free to share it)

https://www.youtube.com/watch?v=u9m9s_OCX80

ΕΣΥΝ - Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

Top Desktop version