Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας - ΕΣΥΝ

Switch to desktop

Youth Guarante στην Θεσσαλονίκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με Τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για το πρόγραμμα Youth Guarantee στη Θεσσαλονίκη.

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας - Hellenic National Youth Council συνεχίζοντας το ταξίδι ενημέρωσης μαζί με τον ΟΑΕΔ και το Υπουργείο Εργασίας Και Κοινωνικής Ασφάλισης για το πρόγραμμα "Υouth Guarantee: Three steps to finding a job” στη χώρα μας, ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία την εκδήλωση στη φιλόξενη ΧΑΝΘ - YMCA of Thessaloniki.

Την εκδήλωση, εκτός από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, τη Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κα. Maria Karamesini και εκπροσώπους κρατικών οργανισμών αγκάλιασαν και μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα οι οποίες παρουσίασαν το έργο τους καθώς και τις κενές θέσεις εργασίας οι οποίες αφορούν τους νέους της Χώρας μας.
Το ενδιαφέρον συγκέντρωσε και η ομιλία του προέδρου του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Armodios Drikos Armodios Drikos II που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καλές πρακτικές εφαρμογής του προγράμματος και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες άλλα και τον ρόλο που θα πρέπει να έχει ο νέος στην Ελλάδα του σήμερα.

Σημαντικό σημείο της επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Ε.ΣΥ.Ν. στη Θεσσαλονίκη ήταν και η πραγματοποίηση της 1ης Συνάντησης Εργασίας με τη νεοσυσταθείσα Γραμματεία Βορείου Ελλάδος. Νέες και νέοι, με φρέσκες ιδέες και όραμα για το μέλλον, από πολλές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών αγκάλιασαν την πρωτοβουλία δημιουργίας της συγκεκριμένης γραμματείας. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα της γραμματείας αφού εγκριθούν από την εκτελεστική επιτροπή του Ε.ΣΥ.Ν.

Βήμα - βήμα, χτίζουμε το μέλλον που μας αξίζει.

ΕΣΥΝ - Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

Top Desktop version