Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας - ΕΣΥΝ

Switch to desktop

Με δυναμική παρουσία το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας - Hellenic National Youth Council και ειδικότερα αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ε.ΣΥ.Ν. Βορείου Ελλάδος παρέστη στην επιτυχημένη εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Η θεματολογία της εκδήλωσης αφορούσε τη διαβούλευση για το προσχέδιο του Πλαισίου Στρατηγικής και Δράσεων για την Ενδυνάμωση των Νέων «Νεολαία ΄17-΄27».

Νέες και Νέοι από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης κατέθεσαν τις προτάσεις τους και τους προβληματισμούς σε σχέση με την πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η νεολαία της χώρας μας σήμερα. Η αντιπροσωπεία του Ε.ΣΥ.Ν συμμετείχε σε όλες τις εργασίες της εκδήλωσης καταθέτοντας τις δικές της προτάσεις προς όφελος της επιτυχούς ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας της Γενικής Γραμματείας.

Τέλος, Βασική προτεραιότητα αποτελεί η συνδιαμόρφωση του «Νεολαία ́17-27» από την αρχή μέχρι το τελικό στάδιο της επίσημης υιοθέτησης, με τη συμμετοχή των ίδιων των νέων και των οργανώσεών τους, καθώς και με τη συμμετοχή φορέων υποστήριξής τους, τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα.

ΕΣΥΝ - Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

Top Desktop version