Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας - ΕΣΥΝ

Switch to desktop

Νέα γραφεία για το Ε.ΣΥ.Ν., νέα ελπίδα για την Ελληνική Νεολαία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αθήνα, 28/02/2018

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας τελέστηκαν χθες το απόγευμα τα Εγκαίνια των νέων Γραφείων του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας. Με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων και πολιτών, που γέμισαν τα νέα γραφεία με χαμόγελα και θετική ενέργεια, επισφραγίστηκε η λαμπρή και ελπιδοφόρα πορεία του Συμβουλίου. Ξεχωριστή θέση στα εγκαίνια είχαν τρία τιμώμενα πρόσωπα, όπου και έλαβαν από μια τιμητική πλακέτα, τόσο για την μεγάλη προσφορά τους στην διαχρονική πορεία του Ε.ΣΥ.Ν. όσο και για την έμπρακτη στήριξη τους στους νέους της χώρας.

Αρχικά, την πρώτη τιμητική πλακέτα έλαβε ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, Εφοπλιστής, που εκτός από την έμπρακτη στήριξή του σε όλες τις δράσεις του Ε.ΣΥ.Ν., με την βοήθεια του, πραγματώνεται ένα διαχρονικό όνειρο του Συμβουλίου για τη δημιουργία δικών του αυτόνομων γραφείων. Την δεύτερη τιμητική πλακέτα έλαβε ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης, πρόεδρος Ε.Σ.Ο.Ν.Ε. και επίτιμος πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν. για την βοήθειά του σε όλες τις προσπάθειες του Συμβουλίου από την ίδρυσή του. Τέλος, την τρίτη τιμητική πλακέτα έλαβε ο κ. Γιώργος Στασινός, Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε και πρώην πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν., για την ουσιαστική βοήθειά του στην διαχρονική ανοδική πορεία του Συμβουλίου, αλλά και για την έμπρακτη στήριξή του στην προώθηση όλων των προτάσεων του Ε.ΣΥ.Ν. προς όφελος της Ελληνικής Νεολαίας.

Ο Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Ν., ιατρός - ειδ/νος καρδιολόγος, κ. Αρμόδιος Δρίκος, αναφέρθηκε με τα θερμότερα λόγια και στα τρία τιμώμενα πρόσωπα και ζήτησε την συνέχεια της ουσιαστικής βοήθειας τους με μόνο στόχο την δημιουργία νέων λαμπρών διαδρομών για την δοκιμαζόμενη Ελληνική Νεολαία.

ΕΣΥΝ - Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

Top Desktop version